Medicinska pedikura za urejena stopala

Poskrbite za svoje noge

Zavedati se morate, da pedikura ni namenjena le estetiki, oziroma lepemu videzu vaših nog, marveč ima tudi praktično plat. Ker ima čedalje več ljudi težave z otiščanci, kurjimi očesi, glivičnimi obolenji, bradavicami in razjedami (izsušena in popokana koža), sem za vas pripravila posebno storitev, ki bo omenjene težave odpravila. Dandanes poznamo več vrst pedikure, med katerimi je zadnje čase čedalje bolj iskana prav medicinska, ki poteka v štirih korakih in običajno odpravi neestetske nevšečnosti, zaradi katerih mnogi običajno trpijo precejšnje bolečine.

Celoten postopek oskrbe, je sestavljen iz štirih korakov in traja eno uro in petnajst minut.

  • Na začetku boste noge položili v prijetno zeliščno kopel, ki vas bo sprostila in zmehčala kožo na vaših podplatih.
  • Nato vam bom skrbno pregledala celoten spodnji predel nog in stopal.
  • V tretjem koraku sledi striženje nohtov, odstranitev obnohtne kožice ter trde kože na podplatih, oskrba vraščenih nohtov in odstranitev kurjih očes in otiščancev.
  • Po opravljenem tehničnem delu pedikure, bo sledil še za vas najprijetnejši del v obliki prijetne masaže nog in stopal.

Če želite, da vaše noge izkusijo košček nebes, se naročite na obisk!

Ostale storitve

Estetska pedikura

Ukrepajte preventivno in se izognite težavam, ki vas bodo doletele v primeru, da svojim nogam odklonite skrb, ki jo potrebujejo.

Več

Kurja očesa

Odstranite nevšečnosti, ki vam povzročajo bolečino in se sezujte s ponosom!

 

Več

Manikura

Pritegnite pozornost k svojim nohtom in osupnite okolico s svojo urejenostjo in domišljijo.

 

Več

Lakiranje z OPI

Naj za posebno priložnost zablestijo tudi vaši nohti – prepustite se rokam strokovnjakinje in si privoščite obstojno lakiranje.

Več