Storitve

Zahtevna pedikura

medicinska-pedikura-ozka3

Zahtevna pedikura je primerna za vse, ki se soočate z bolečinami ali pa so vaša stopala že po naravi nagnjena k določenim obolenjem. S pomočjo zahtevne pedikure lahko učinkovito odpravim posledice preobremenitev, neprimerne obutve, obolenj ter drugih tegob, ki so natančneje opisane v razdelku zahtevna pedikura.

Športna pedikura

Športna pedikura je obvezna nega vsakega športnega stopala. Obutev ter obremenitve pri fizičnih naporih puščajo posledice tudi na stopalih. Poznajo se tako v obliki poškodb (otiščanci, žulji, deformirani nohti, kurja očesa, nabiti nohti, ipd) kot spremenjenega izgleda (atletsko stopalo). Z rednimi obiski športne pedikure izboljšamo tudi zmogljivosti športnikov ter ohranjamo zdravje celotnih nog, navkljub velikim naporom.

Odstranjevanje kurjih očes in otiščancev

otiscanci-ozko

Otiščanci radi nastanejo v primeru, ko se zadovoljimo s cenovno ugodno, vendar slabo obutvijo, ki je poleg tega še dalj časa ne zamenjamo. Mnogokrat menimo, da se bo naša obutev raztegnila ali nekako drugače čudežno popravila, zaradi česar si naredimo več škode kot koristi. Slednje je običajno posledica premajhnih ali preozkih čevljev, neudobne obutve itd., ki omejijo pretok krvi, česar posledica je otiščanec. V primeru, da slednjega ne zdravimo, se lahko razvije v kurje oko, ki se ga je še težje znebiti, zato je pomembno, da svojim nogam nudite redno pedikuro in primerno obutev. Kurje oko je pogosto tudi dedna tegoba, vendar ne skrbite – s pomočjo postopka odstranjevanja otiščanca ali kurjega očesa v mojem salonu, bodo vaša stopala kmalu spet lepa in negovana.

Estetska pedikura

estetska-pedkira

Estetska pedikura je pravzaprav klasična pedikura pri kateri vam skrajšamo nohte na nogah, odstranimo odmrlo zadebeljeno kožo, po želji nalakiramo nohte. Nego zaključimo s sproščujočo masažo pri kateri v stopala vtremo hranilno kremo. Prvoten namen estetske pedikure se skriva v zdravju, saj je stalna nega izrednega pomena za noge na katere preko dneva izvajamo največ obremenitve in posledično tudi za preprečitev morebitnih nevšečnosti.

Oskrba vraščenih nohtov in glivičnih obolenj

oskrba nohtov

Vraščen noht je pogosta nevšečnost pri kateri se noht vraste v kožo, kar je običajno precej boleče. Z vraščenimi nohti se sooča veliko ljudi, ki z nepravilnim striženjem situacijo le poslabšajo. Ne oklevajte in se naročite na obisk ter naredite konec težavam in bolečini. Skupaj bomo odpravili težave..